Julia

Julia Skalberg har varit timanställd på Stall TMD sedan hösten 2016, då hon bara var 16 år gammal. Julia jobbar numera inte hos oss utan är mer som familj. Hon är här så gott som varje dag, hon kan hästarna, gården och rutinerna på sina fem fingrar och ställer alltid upp, oavsett om vi är bortresta eller om vi behöver en extra person som hjälper till!

Julia är den som följer med Amanda på alla träningar och tävlingar. Hon groomar, fixar och donar till perfektion. Julia har köpt två hästar av oss. I mars 2018 köpte hon TMD’s Wake Me Up (född 2017 e. Van Vivaldi-DiMaggio) som tragiskt nog fick avlivas på grund av fraktur i december samma år. I juli 2020 blev Julia ägare till TMD’s Flawless (född 2018 e. Firenze-Vivaldi) som numera är inriden och preppas inför treårstest!

Julia och TMD’s Wake me Up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s