Linus

Linus Karlsson jobbar sedan i januari 2021 som dräng på Stall TMD. Linus är vår ”go to-guy”. Alla problem som uppstår på gården är det han som löser och han sköter stor del av den dagliga driften med mockning, utfodring, bevattning, harvning, stängsling med mera. Linus har tidigare erfarenhet av att jobba på gård med fjäderfä samt i skogen. Den här kunskapen är väldigt värdefull för oss då många av våra hästar går på lösdrift i stora skogspartier som alltid kräver underhåll. Vi är superglada att ha hittat en driven, påhittig och lösningsorienterad dräng och Linus jobbar hos oss på heltid.

Linus bor i Stenkyrka med sin flickvän och han har två barn. På fritiden jagar han tillsammans med sin hund Charlie och sköter även jakten på vår mark här på Ekebys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s