Thomsson Hovslageri

Vi är jätteglada för att vi har inlett samarbete med hovslagare Mats Thomsson. Mats är på gården varannan vecka ansvarar för verkningar och skoningar av alla våra föl, unghästar, tävlingshästar och avelsston. Vårt mål är att genom Mats fantastiska kunskap om kommunikation med hästen, ge våra föl och unghästar en bra relation till hovslagare – då de livet ut kommer möta sådana på regelbunden basis. Att han dessutom är en otroligt kunnig hovslagare är ju dessutom livsviktigt för oss. Ingen hov, ingen häst!

Läs mer om Mats och hans arbete här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s