Tove

Tove Sandelin jobbar sedan i juni 2021 som hästskötare på Stall TMD. Tove kom från början till oss som praktikant när hon gick hästinriktningen på Lövsta Naturbruksgymnasium här på Gotland. Bara några veckor efter sin student fick hon jobbet hos oss och hon har en 75% tjänst här i dagsläget. Tove är diplomerad hästskötare genom Svenska Ridsportförbundet och här är hon ansvarig för den dagliga skötseln av hästar och stall, hon tränar och rider flera av stallets hästar regelbundet och följer med Amanda på alla tävlingar samt många av träningarna.

Tove bor med sina föräldrar och sin lillasyster i Visby. Hon har en D-ponny som heter B Ma Chello som hon tävlar i hoppning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s