Dags för uppdatering!

När saker rullar på i högt tempo blir ibland hemsidan och våra uppdateringar här lidande. Det ska vi försöka ändra på nu! Avelssäsong 2021 är här och första stoet kollades på Mannegårde seminstation på deras första öppna dag för säsongen. Hon var inte redo för seminering än, men kommer åka tillbaka på måndag morgon. Vi har planer för att seminera 5 ston i år. 4 på det gamla vanliga sättet samt en dräktighet via Embryotransfer. Mer om det senare.

Två föl har anlänt än så länge. Cruella PJ nedkom med ett stoföl efter Franklin den 13/3. Ett brunt sto som är väldigt välbyggd och muskulös – som alla Bellas föl blir. Show me Heaven låg inte långt bakom och fick ett superfint stoföl efter Kremlin MD den 30/3. Nu har vi en liten paus tills i maj. Under den tiden är det fullt upp med semineringar, checkar och allt vanligt jobb vi har såhär års.

Två TMD-hästar är sålda den senaste månaden: TMD’s Say My Name (hingst född 2020 e. Giovanni Bell-Sandakan) såldes till Johanna Thedéen i Stockholm och TMD’s Delirious (sto född 2020 e. Törveslettens Sylvester-Vivaldi) såldes till Pernilla Jennesäter på PJDressage, också hon i Stockholm. Båda dessa hästar står kvar hos oss tills vidare. Grattis säger vi till deras nya ägare!

Om man vill hänga med i mer regelbundna uppdateringar så är vi aktiva på vårt instagramkonto med både bilder och filmer. Ni hittar det kontot här.

Nu kommer våren och vi ser fram emot att kunna släppa våra hästar på vårbete. Snart kommer vi också uppdatera mer om vilka hästar vi har till salu just nu. Ni är som vanligt varmt välkomna att höra av er med frågor om hästarna till oss.

Med varma hälsningar
Team TMD

Show me Heaven och hennes stoföl TMD’s Touch and Go

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s